Däckbyte och däckhotell

Däckhotell – en riktigt bra investering

Det finns flera bra anledningar till att lämna in dina däck till vår verkstad för förvaring. På Höglund Motorsports däckhotell i Göteborg förvaras dina däck mörkt och svalt, vilket ökar deras livslängd och kan spara dig pengar i form av längre perioder mellan däckbyten.

Utöver den ekonomiska fördelen kan du säkert själv komma på flera skäl till varför däckhotell är en sund investering: du sparar plats hemma i garaget eller källarförrådet, du slipper smutsa ner dig i samband med däckbytet och du sparar definitivt tid på att låta oss ta hand om hela processen .

 

Hur gör jag för att boka däckbyte och däckhotell?

Generellt kan du ofta boka däckhotell i samband med däckbytet, men då tjänsten har blivit alltmer populär hos våra kunder kan det också vara en bra idé att höra av sig i god tid på 031-389 69 69 för att säkerställa att dina däck får plats. En säsongs förvaring inklusive skiftet kostar från 595 kronor, och gör det dessutom mycket smidigt när du ska komma tillbaka för nästa däckbyte.

Det finns inga bindningstider eller andra förpliktelser – allt du behöver göra är ge oss förtroendet att ta hand om dina däck, på samma sätt som vi tar hand om din bil.

 

Förvaringstidens längd

Förvaringstiden för däck inlämnade före den 31 maj upphör den 31 december och, för Däck inlämnade före den 31 december, den 31 maj. (En säsong innebär att vi förvarar dina vinterdäck tills det är dags att byta till sommardäck eller tvärtom, det vill säga förvaring i ca 4-6 månader.

Tyre wheels. Digitally Generated Image isolated on white background

*Är Kunden konsument och har kunden inte avhämtat Däcken innan Förvaringstidens utgång gäller beträffande Höglund motorsports rätt att försälja de förvarade däcken bestämmelserna i lagen om näringsidkares rätt att sälja saker som inte har avhämtats. (SFS 1985:982)

*Är Kunden näringsidkare och har Däcken inte avhämtats innan Förvaringstidens utgång tillfaller Däcken Höglund motorsport 3 månader efter Förvaringstidens utgång.