OM OSS

Vi löser det!

En av våra specialiteter är motor- och växellådsoptimering där vi genom avancerad och modern teknik kan öka effekten och körbarheten och i vissa fall även minska förbrukningen. Det bidrar också till säkrare omkörningar och lägre miljöpåverkan.

Förutom optimeringar så löser vi det mesta som har med bilen att göra. Har du ett avgassystem som sjunger på sista versen? Eller kanske behöver du ett nytt till en klassiker som har gått ur produktion? Vi löser det! I samarbete med Ferrita så tillverkar vi rostfria avgassystem.

Nöjda och återkommande kunder

Vi är en liten och mycket personlig verkstad med i regel korta väntetider. Företaget grundades 2004 och i samband med flytt till större och bättre anpassade lokaler ombildades det till AB 2012. År 2007 började vi med motoroptimeringar och sedan 2013 har vi specialtillverkat rostfria avgassystem i samarbete med Ferrita. Sommaren 2020 slog vi oss ihop med Speedy Bilservice Tagene och blev i ett slag dubbelt så stora. Sedan starten har vi gjort vårt bästa för att få nöjda & återkommande kunder.

Vi är måna om våra kunder och försöker hjälpa dig att minimera verkstadsbesöken och kostnaderna genom konsultation om vad som passar just DIG och din bil.

Kontakta oss

Har du några frågor så tveka inte att slå oss en signal på 031-389 69 69 så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Facebook
Scroll to Top